Ik ben Henny Lemstra en ik woon samen met mijn man en zoon in Velserbroek.

 

Al mijn hele leven begeleid en help ik anderen. Daar gaf ik op allerlei manieren invulling aan : in vrijwilligerswerk en in de diverse banen die ik heb gehad. In mijn werk als loopbaanadviseur/-coach in de specialistische jeugdhulp begeleid ik leidinggevenden en medewerkers die op welke manier dan ook tijdelijk zijn vastgelopen. Dit deel van mijn werk vind ik het mooiste dat er is.

 

Na een voor ons gezin zware periode waarin ik zelf de hulp van een coach opzocht, wist ik het zeker : ik wilde mijn droom volgen door het begeleiden te professionaliseren. Het volgen van een opleiding tot coach werd waarheid. 

 

Ik heb de opleiding doelgericht coachen afgerond. Deze opleiding is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). De basis van de opleiding is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in begeleiden van stress, burn-out en overspanning, coaching bij verlies, Insight Dialoque,  mindful compassie en holistic breathing en heb ik de opleidingen tot (geaccrediteerd) mindfulnesstrainer, loopbaancoach en ReAttach therapeut gevolgd. 

 

Als coach volg ik jou en jouw vraag. Ik zal je open en zonder oordeel bevragen, uitdagen en begeleiden in het vinden van de voor jou passende antwoorden. Wederzijds respect en vertrouwen zijn de basis van onze samenwerking. 

 

Naast coach en mindfulnesstrainer ben ik ook ervaringsdeskundige. Ook in mijn leven zijn er momenten van teveel of te druk. Ons westerse leven vraagt nu eenmaal veel van ons. Gelukkig heb ik de ervaring en (zelf)kennis in huis om steeds weer de rust terug te brengen. Die ervaring deel ik graag met jou. Naast de ervaring, breng ik nog passie en humor mee. 

 

Naast (loopbaan)coaching en mindfulness zorg ik ook door middel van workshops, stiltewandelingen, inspiratiebijeenkomsten en retreats voor (meer) rust in jouw leven.