Volg je hart, want dat klopt

Ik ben Henny Lemstra en ik woon samen met mijn man en zoon in Velserbroek.

 

Al mijn hele leven begeleid en help ik anderen. Daar gaf ik op allerlei manieren invulling aan: in mijn vrije tijd, in vrijwilligerswerk en in de diverse banen die ik heb gehad. In mijn werk als personeelsadviseur in de (jeugd)zorg begeleid ik regelmatig leidinggevenden en medewerkers die op welke manier dan ook tijdelijk zijn vastgelopen. Dit deel van mijn werk vind ik het mooiste dat er is.

 

Na een voor ons gezin zware periode waarin ik zelf de hulp van een coach opzocht, wist ik het zeker: ik wilde mijn droom volgen door het begeleiden te professionaliseren. Het volgen van een opleiding tot coach werd eindelijk waarheid. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd op het gebied van stress en stressreductie én heb ik de basisopleiding mindfulnesstrainer gevolgd. 

 

Nu heb ik naast mijn baan ook een praktijk als coach en mindfulnesstrainer waarin ik mijn passie - anderen helpen hun balans te (her)vinden - vorm geef. Dat doe ik met coachen en Mindfulness trainingen geven. Maar ook door het geven van workshops en het organiseren van stiltedagen.