Ik ben Henny Lemstra en ik woon samen met mijn man en zoon in Velserbroek.

 

Al mijn hele leven begeleid en help ik anderen. Daar gaf ik op allerlei manieren invulling aan : in mijn vrije tijd, in vrijwilligerswerk en in de diverse banen die ik heb gehad. In mijn werk als personeelsadviseur in de (jeugd)zorg begeleid ik regelmatig leidinggevenden en medewerkers die op welke manier dan ook tijdelijk zijn vastgelopen. Dit deel van mijn werk vind ik het mooiste dat er is.

 

Na een voor ons gezin zware periode waarin ik zelf de hulp van een coach opzocht, wist ik het zeker : ik wilde mijn droom volgen door het begeleiden te professionaliseren. Het volgen van een opleiding tot coach werd eindelijk waarheid. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd op het gebied van stress en stressreductie en heb ik de opleiding mindfulnesstrainer gevolgd. 

 

Nu heb ik naast mijn parttime baan ook een praktijk voor coaching & mindfulness, waarin ik mijn passie - anderen helpen hun balans te (her)vinden - vorm geef. Dat doe ik met coachen en het geven van mindfulness trainingen. Maar ook door het geven van workshops, inspiratiebijeenkomsten, (stilte)wandelingen en stiltedagen.