Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de mindfulness-cursus, dat ik goed kan inzetten voor meer ontspanning in het dagelijks leven. Henny legt alles duidelijk en goed uit in de lessen, waardoor het thuis oefenen gemakkelijk lukt. Een dikke aanrader voor iedereen die meer controle wil over gedachten (door te leren de controle los te laten).

Veerle (Mindfulness training) 

 

Dank je wel voor de (ReAttach) sessies! Het heeft mij rust gebracht en meer helderheid over bepaalde dingen. Jij bent tijdens de sessies mooi afgestemd, geïnteresseerd en je biedt veiligheid.

Petra (ReAttach therapie) 

 

Hi Henny, Nu we weer terug zijn in Nederland wil ik je bedanken voor de mindfulness lessen tijdens onze reis door Marokko en in de woestijn. Het was heel fijn dat wat jij in de ochtend vertelde te oefenen tijdens de wandeling in de woestijn. Grappig dat mijn automatische patronen uit het dagelijks leven, daar zo duidelijk zichtbaar werden. Nogmaals dank ik ga hier zeker mee door! 

Anoniem (Marokko mindful walk reis) 

 

Even nog een mailtje van mij om je nogmaals te bedanken voor de fijne yoga nidra op een heerlijk plekje! En ik heb daarna voor het eerst weer een nacht doorgeslapen zonder onderbrekingen :)   Dus helemaal top!

Marianne (Yoga Nidra)

 

Ik heb de training ervaren als een enorm belangrijke en positieve ontwikkeling in mijn leven. Het heeft mij veel inzichten gegeven waarbij ik een hele nieuwe kant van mezelf heb ontdekt maar ook een nieuwe blik op mijn omgeving. De grote winst is dat ik geleerd heb om te verdragen, te zijn met wat er is, ook de minder leuke dingen.  Henny heb ik leren kennen als een warme rustige, vriendelijke, stabiele en ontspannen trainer met op zijn tijd een dosis humor en relativeringsvermogen. Henny heeft een veilige basis gegeven tijdens de training. 

 Stephanie (groeps mindfulnesstraining)

  

Ik vond het heel bijzonder, heb altijd moeite met ontspannen zelfs al doe ik al heel lang uurtje yoga in de week.

Vanochtend heb ik voor het eerst een heel diepe ontspanning gevoeld. Ik was er best een beetje emotioneel van. Heel fijn gevoel.

Monique (mini-retraite)

 

De dagen waarop de training plaats vond waren rustig, kalm, tot op zekere hoogte confronterend en vooral een bron van realisatie Iedere week kwam een ander onderwerp aan bod en iedere week leerde ik weer iets nieuws. 

De locatie is een prettige omgeving en voelt welkom aan en biedt een gevoel van ontspanning en geborgenheid. 

De cursus is een aanrader voor iedereen die bewust wat rust en ruimte zoekt in het drukke leven wat wij allemaal hebben vandaag de dag. Er zijn zoveel prikkels om ons heen, en mindfulness is een manier waarmee wij met deze prikkels om kunnen gaan. Mij persoonlijk heeft het enorm geholpen. 

Marco (individuele mindfulnesstraining) 

 

 

Ik heb genoten van alles, de stilte, het aanschouwen van gebeurtenissen in mijzelf, de rust en ontspanning die je geeft. De hele verdere dag heeft dit nog lekker nagesudderd. Nogmaals dank je wel en een dikke knuffel.

Marjo (mini retraite)

 

 

Ik wilde graag leren loslaten en nadat ik de minfulness training bij Henny volgde heb ik ook nog een aantal sessies coaching met haar gedaan. Henny had de sessies goed opgebouwd, waardoor ik al snel inzichten kreeg. Ze wist heel goed wat er met en bij mij gebeurde en wist me steeds goed te stimuleren. Henny is rustig, heel allert en to-the-point. Ze legt de bal terug bij mij, maar doet dat op een fijne manier waardoor ik me gestimuleerd voelde. 

Joke (mindfulness en coaching)

 

In eerste instantie vond ik het erg spannend om een coaching traject aan te gaan, maar ik heb dit als heel waardevol ervaren. Fijn om echt even heel bewust met mezelf bezig te zijn. Hierdoor ervoer ik al snel verandering, en de veranderingen gaven me goede energie, hoop en kracht. Het heeft me veel meer gebracht dan ik had verwacht. Henny begeleidt je op een manier waardoor je je al snel "thuis" voelt en dat is heel waardevol. Je krijgt daardoor echt de mogelijkheid jezelf te kunnen laten zien. Ze geeft regelmatig complimenten en laat zien wat al goed gaat of nog beter gaat.  

Linda (coaching)

 

Na een moeilijke en drukke periode in mijn leven heb ik de balans terug kunnen vinden. Henny heeft mij op een rustige adequate manier inzichten gegeven om met druk, emotie en gevoel om te kunnen gaan. Het wandelen in de natuur was een cadeautje, het inspireert mij om tot mezelf te komen. Het sterkt mij voor de toekomst. 

Gon (stiltewandeling)

 

Henny kan zonder oordeel luisteren en weet heel goed samen te vatten. Ik had steeds het gevoel dat ze echt hoorde wat ik zei en er zelfs meer in hoorde dan ik zelf deed. Ze wist daardoor de juiste vragen te stellen en snel met mij tot de kern te komen. Ik ben heel dankbaar voor de hulp die Henny mij heeft gegeven. Ik heb het werk moeten doen, maar zij heeft het kader en de tools gegeven en zonder haar was het niet zo gelukt.

Iris (coaching)

 

Henny heeft geen vooringenomen houding wat erg prettig is Ze houdt rekening met emoties en gaat daar zorgvuldig mee om. Ik voelde me zeer doorgrond, erkend en begrepen. Ze heeft me tactvol geconfronteerd waardoor ik "mijn onderwerp" gevonden heb en verder mee aan de slag kan gaan.

Josephine (coaching)

 

Henny heeft mij in mijn waarde gelaten, maar vroeg ondertussen doelbewust en confronterend door. Dit deed ze gelukkig wel op een respectvolle manier waardoor ik me ook echt open stelde. Ik ga normaal niet zo gemakkelijk naar mijn gevoel toe, maar Henny heeft me hier wel heen geleid. Dank je Henny, dit had ik even nodig (ratio is ook niet altijd alles).

Martijn (coaching)