Ik vond het heel bijzonder, heb altijd moeite met ontspannen zelfs al doe ik al heel lang uurtje yoga in de week.

Vanochtend heb ik voor het eerst een heel diepe ontspanning gevoeld. Ik was er best een beetje emotioneel van. Heel fijn gevoel.

Monique (mini-retraite)

 

Ik heb genoten van alles, de stilte, het aanschouwen van gebeurtenissen in mijzelf, de rust en ontspanning die je geeft. De hele verdere dag heeft dit nog lekker nagesudderd. Nogmaals dank je wel en een dikke knuffel.

Marjo (mini retraite)

 

 

Ik wilde graag leren loslaten en nadat ik de minfulness training bij Henny volgde heb ik ook nog een aantal sessies coaching met haar gedaan. Henny had de sessies goed opgebouwd, waardoor ik al snel inzichten kreeg. Ze wist heel goed wat er met en bij mij gebeurde en wist me steeds goed te stimuleren. Henny is rustig, heel allert en to-the-point. Ze legt de bal terug bij mij, maar doet dat op een fijne manier waardoor ik me gestimuleerd voelde. 

Joke

 

In eerste instantie vond ik het erg spannend om een coaching traject aan te gaan, maar ik heb dit als heel waardevol ervaren. Fijn om echt even heel bewust met mezelf bezig te zijn. Hierdoor ervoer ik al snel verandering, en de veranderingen gaven me goede energie, hoop en kracht. Het heeft me veel meer gebracht dan ik had verwacht. Henny begeleidt je op een manier waardoor je je al snel "thuis" voelt en dat is heel waardevol. Je krijgt daardoor echt de mogelijkheid jezelf te kunnen laten zien. Ze geeft regelmatig complimenten en laat zien wat al goed gaat of nog beter gaat.  

Linda 

 

Na een moeilijke en drukke periode in mijn leven heb ik de balans terug kunnen vinden. Henny heeft mij op een rustige adequate manier inzichten gegeven om met druk, emotie en gevoel om te kunnen gaan. Het wandelen in de natuur was een cadeautje, het inspireert mij om tot mezelf te komen. Het sterkt mij voor de toekomst. 

Gon

 

Henny kan zonder oordeel luisteren en weet heel goed samen te vatten. Ik had steeds het gevoel dat ze echt hoorde wat ik zei en er zelfs meer in hoorde dan ik zelf deed. Ze wist daardoor de juiste vragen te stellen en snel met mij tot de kern te komen. Ik ben heel dankbaar voor de hulp die Henny mij heeft gegeven. Ik heb het werk moeten doen, maar zij heeft het kader en de tools gegeven en zonder haar was het niet zo gelukt.

Iris

 

Henny heeft geen vooringenomen houding wat erg prettig is Ze houdt rekening met emoties en gaat daar zorgvuldig mee om. Ik voelde me zeer doorgrond, erkend en begrepen. Ze heeft me tactvol geconfronteerd waardoor ik "mijn onderwerp" gevonden heb en verder mee aan de slag kan gaan.

Josephine

 

Henny heeft mij in mijn waarde gelaten, maar vroeg ondertussen doelbewust en confronterend door. Dit deed ze gelukkig wel op een respectvolle manier waardoor ik me ook echt open stelde. Ik ga normaal niet zo gemakkelijk naar mijn gevoel toe, maar Henny heeft me hier wel heen geleid. Dank je Henny, dit had ik even nodig (ratio is ook niet altijd alles).

Martijn